Tencuieli usoare pe baza de ipsos natural

Tencuieli usoare pe baza de ipsos natural

Produsele Saint-Gobain Rigips raspund cerintelor tot mai dinamice ale beneficiarilor si constructorilor, precum: rezistenta la focizolarea termica si eficienta energeticaizolarea fonica, protectia impotriva umiditatii, indeplinind totodata si un nivel estetic ridicat.

Solutiile marca Rigips® sunt apte de a crea forme functionale si estetice impresionante atat in cladiri rezidentiale, cat si in spatii comerciale, industriale, in teatre, spitale si clinici, hoteluri, spatii de invatamant si nu numai.

 

La acest capitol – calitatea aerului, Saint-Gobain Rigips a contribuit prin produsele pe baza de ipsos natural. Ipsosul natural, rezultat din roca de gips, are proprietati benefice pentru sanatate, regland umiditatea din spatiile interioare: cand atmosfera este prea uscata, ipsosul cedeaza molecule de apa, facand mediul ambient mai placut, iar cand mediul este umed, preia din umiditatea excesivă. In plus, actioneaza ca o bariera in cazul unui incendiu pentru că moleculele de apa incorporate in material fac produsele greu combustibile. De asemenea, structura de rezistenta a caselor are un grad redus de incarcare datorita tencuielilor usoare pe baza de ipsos natural marca Rimano®.


Materiale recomandate pentru finisaje de calitate:

  • Tencuiala mecanizata Rimano® UNI (tencuiala usoara, gri, pe baza de ipsos cu adaos de perlit, pentru incarcare si nivelare mecanizata, avand un timp de lucru de 120 min), glet ultrafin, sub forma de pulbere, pe baza de ipsos alb pentru finisare manuala Rimano® TOP, chit alb de umplere si finisare rosturi pentru plăci gips-carton Rigips® Super (destinat chituirii complete), placi din gips-carton standard Rigips® RB, placi din gips-carton rezistente la umiditate Rigips® RBI.

Pentru a obține oferta de preț, te rugăm să treci prin formularul de contact