Smartflower oferă energie solară verde, fără a pune problema instalării panourilor pe acoperiș.

Inovația și tehnologia au parcurs un drum lung. Am pășit cu adevărat într-o nouă generație de facilități moderne care nu numai că fac stilul nostru de viață mai luxos și mai confortabil, dar mai important, durabil și mai ecologic. Știința modernă a devenit din ce în ce mai preocupată de epuizarea constantă a resurselor energetice. Avem nevoie de noi modalități mai ușoare de a utiliza cea mai consistentă și cea mai mare sursă de energie, Soarele.

Smartflower ne permite să folosim această resursă la maximul abilităților noastre, absorbind toată puterea și energia ei, astfel încât să ne putem încărca lumile și să pășim în noua era a consumului de energie. În acest articol, vă vom ajuta să înțelegeți toate avantajele revoluționare ale acestei invenții incredibil de impresionante.

Utilizare inteligentă

Smartflower funcționează cu un sistem all-in-one care își începe funcționarea într-o oră. Nu vi se cere să efectuați o asamblare complicată, cu excepția prinderii ferme a sistemului către sol sau pe o fundație din beton. Va oferi performanțe maxime și energie remarcabilă, cu nevoi foarte mici de întreținere. Serviciul său de energie electrică este extrem de fiabil, toată ziua și noaptea.

Urmărire inteligentă

Ventilatorul solar modular este proiectat cu un sistem de control astronomic. Acest lucru îi permite să se rotească vertical și orizontal pentru a urmări poziția soarelui , chiar și într-o zi înnorată, permițând alinierea exactă cu soarele la un unghi exact de 90 de grade. Chiar dacă nu ocupă mult spațiu, compania susține că este în continuare capabilă să asigure cu 40% mai multă energie decât un sistem de acoperiș convențional, pe parcursul tuturor anotimpurilor dintr-un an.

Curățare inteligentă

Nu trebuie să vă faceți griji pentru probleme de curățare. Când panourile se pliază, periile integrate măcină sedimentele și resturile.

Răcire inteligentă

Smartflower dispune de module ventilate din spate, ceea ce asigură că aerul cald nu se acumulează niciodată în construcție și determină o scădere a producției. Față de un sistem convențional pe acoperiș, este capabil să fie mai rece cu 10-20 de grade și să ofere o putere de energie cu aproape 10% mai mare.

Siguranță inteligentă

Smartflower se pliază la apus sau în vreme rea

Senzorii monitorizează continuu viteza vântului, iar atunci când vântul este prea mare, Smartflower adoptă o poziție sigură pliată pentru a minimiza daunele. În cazul unei creșteri suplimentare a vitezei vântului, acesta presupune o poziție de securitate secundară, iar atunci când viteza vântului se reduce, senzorul îl detectează și dispozitivul se pliază pentru a relua producția de energie electrică.

Mobilitate inteligentă

Mobilitatea sa impresionantă este ceea ce îl face într-adevăr un sistem inteligent, astfel încât, de fiecare dată când ieșiți, puteți transporta instalația solară privată împreună, fără să vă faceți griji cu privire la demontarea costisitoare. Este simplu și convenabil.

Opțiuni inteligente

Sistemul tău solar privat nu mai trebuie să-ți încurce decorul elaborat de casă pentru Smartflower, care poate fi cumpărat în opt palete de culori interesante, care adaugă mai multă frumusețe designului modern lucios și atrăgător și structurii sale fine.