PROIECT CST182 CASA LUX PARTER+ETAJ 292MP

1 living * 1 dinning * 1 bucătărie * 1 cămară * 3 dormitoare * 1 birou * 4 bai * 2 dressing * 4 terase * 1 garaj dublu * 1 terasă verde

Descriere

Proiectul propune o vilă modernă, cu acoperiș terasă verde care va îndeplini cerințele persoanelor deosebit de exigente, care apreciază eleganța modernă, bunul gust, rafinarea și luxul.

Practic, casa este un fel de cetate; din față – închis, inaccesibil, învăluit în mister, protejează de neclintit secretele locuitorilor săi. Există doar intrarea din față în garaj și intrarea în interiorul clădirii, astfel încât viața privată a gospodăriei este ascunsă cu atenție de ochii curioșilor trecători; Din partea grădinii, fortăreața a fost deschisă maiestuos către liniștea verde destinată oamenilor conectați prin legături de sânge.

Clădirea prezintă un gust al minimalismului arhitectural într-o ediție bogată și inovatoare. Compoziția inovatoare a fațadei cu adăugarea de clincher gri deschis combină puritatea albului cu vitrinele mari de sticlă.

Acoperișul tip terasă circulabilă verde este funcțională și de agrement. Crește suprafața biologic activă a parcelei. Pe acesta puteți planta iarbă, arbuști mici de fructe sau plante ornamentale și vă puteți bucura de soarele cald.Forma originală, a acoperișului verde și interiorul funcțional, creează o compoziție armonioasă cu un caracter reprezentativ, de neuitat.

Clădirea este formată din două cuburi simple, pe care este așezat un cub deplasat spre spate, ce formează și acoperișul terasei.

Terasa de la primul etaj este accesibilă din două părți: din interiorul clădirii și din curte. Urcați scările care duc din grădină direct la primul etaj. Datorită acestui lucru, nu trebuie să treceți prin casă, puteți merge direct din dormitor la piscina din grădină.

Parterul spațios este partea de zi a casei. Sala este un link care leagă partea de utilitate cu partea utilizabilă. Partea economică include: o cameră a centralei sau a pompei de căldură, un garaj dublu, o încăpere de depozitare unde puteți lăsa cositoare, haine de lucru, instrumente de grădinărit. De asemenea, a fost proiectată o ieșire directă în grădină din zona tehnică. Arhitectul ingenios a făcut acest lucru, astfel încât cei implicați în îngrijirea grădinii să poată respecta ordinea din zona de locuit și să nu fie nevoiți să parcurgă partea reprezentativă într-o rochie non-gala …

Camera de zi spațioasă, separată de zona de luat masa de un perete pe care poate fi amplasat un șemineu cu două fețe,care va adăuga căldură în casa și va scânteia cu scântei strălucitoare în serile de iarnă întunecate.

Atât livingul, cât și bucătăria cu sufrageria, au un efect de sticlă de intrare în grădină prin vitrinele glisabile, care oferă o cantitate imensă de lumină pe timp de zi. De asemenea, ele constituie o barieră de cristal care poate fi deschisă, extinzând zona de zi cu un spațiu de terasă, care este excelent pentru utilizarea la piscină și petreceri în grădină.

În dreapta de la intrarea din față, adiacentă livingului, există o cameră de studiu, care poate fi și o cameră pentru oaspeții. Alături se găsește o baie cu duș și mașină de spălat. Datorită acestui lucru, oaspeții nu vor trebui să folosească băile private la etaj.

La primul etaj este zona de noapte a casei unde există 3 dormitoare, fiecare cu o baie privată luxos finisată. Unul dintre dormitoare are în plus un dressing, iar ieșirea la terasă este accesibilă din fiecare cameră, ce este un avantaj indubitabil. Ieșirea spre terasa mai mare, din partea grădinii, oferă acces la odihnă verde, în timp ce terasa mai mică, din partea din față, ne oferă și o doză puternică de relaxare.

Costuri optime de construcție – proiectele noastre sunt create în modelul BIM, care permite un control mai bun al costurilor de construcție, eficiența energetică a clădirii și chiar acustica clădirii.

 

Date tehnice

 • Tipul casei: Parter+Etaj+Terasă Verde – stil modern/lux
 • Tehnologie de execuție: cadre din beton armat și zidărie cărămidă;
 • Suprafața utilă: 225,00 mp din care 37,50 mp garajul ;
 • Suprafața totală construită: 292,00 mp din care 42,00 mp garajul;
 • Suprafața console din beton armat: 100 mp ;
 • Suprafața teraselor fără piscină : 150 mp;
 • Înălțimea camerelor parter – 3,10 m; mansardă – 2,95 m; 
 • Înălțimea casei: 7,80 ml (8,20 m cu fundație)
 • Tipul acoperișului: terasă verde circulabilă Bauder;
 • Suprafața acoperișului: 115 mp și pantă de acoperiș 2 grade;
 • Lățimea clădirii: 15,40 ml ;
 • Lungimea construcției: 25,10 ml ;
 • Lățimea minimă a parcelei: 27,00 ml
 • Lungimea minimă a parcelei: 25,00 ml;
 • Numărul de băi: 3
 • Numărul de camere: 6
 • Număr de utilizatori: 5;
 • Volum: 1194 m³

PREȚ PROIECTARE

6500 €

PREȚ CONSTRUCȚIE LA ROȘU

105250 €

PREȚ CONSTRUCȚIE LA CHEIE

214950 €

Prețurile de construcție

Prețurile de proiectare și construcție indicate sunt fără Tva 19%;

Prețurile de construcție indicate,includ: logistica,manopere și materiale,în baza pachetelor La Roșu și La Cheie prezentate pe website și pot suferi modificări în funcție de echipamentele,tâmplăriile și finisajele alese dar și de locația șantierului.

 

Opționale pentru acest proiect

În completarea proiectului, vă propunem câteva opționale principale ce se pot comanda la încheierea contractului sau pe parcursul contractului,prin “dispoziție de șantier”. Prețurile indicate în fiecare categorie de materiale, sunt calculate în plus față de cele prezentate în pachetele de bază “La Roșu” și/sau “ La Cheie”.

Brand-uri consacrate, trainice, cu garanții reale și feedback pozitiv – prețuri la cerere*:

 

ADAPTARE ȘI MODIFICĂRI ÎN PROIECT

Doriți să construiți o casă conform acestui proiect, dar trebuie să faceți unele schimbări?
Profitați de studiile noastre de adaptare: evaluarea gratuită a modificărilor și adaptărilor – cea mai bună ofertă de preț pentru modificări și adaptări.
Suntem disponibili de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00
Faceți o programare sunând la numărul +40 751 548 888
Pentru a vă putea oferi un serviciu eficient, nu uitați să faceți o programare în avans și să confirmați întâlnirea noastră: office@cassata.ro

 

CONTACTATI-NE

Aveți proiectul casei și căutați un constructor care deține logistica necesară și echipă specializată?
Casa Ta poate fi antreprenorul de care aveți nevoie!
Vă rugăm trimiteți-ne proiectul iar în cel mult 3 zile vom reveni cu o simulare de preț reală.
Contactați-ne fără nicio obligație și programați o întâlnire de consultanță!

Poti alege fisiere multiple tinand tasta ctrl apasata

Am primit solicitarea dumneavoastră și urmează să vă contactăm cât mai curând posibil.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată!
____

Vă suntem alături în fiecare etapă a proiectului dvs.
* Proiectare și autorizare
* Execuție structură de rezistență
* Materiale și echipamente
* Finisaje și decorațiuni

CASA TA

PARTENERI SI FURNIZORI