PROIECT CST107 CASA PARTER+ETAJ 295MP

1 living * 1 dinning * 1 bucătărie * 1 cămară * 4 dormitoare * 1 bibliotecă * 3 baie * 3 dressing * 1 spălătorie * 2 terasă * 1 garaj dublu 

 

Descriere

Proiectul unei case moderne cu două etaje (P+1), cu acoperiș plat și un garaj dublu mare. Este proiectat pentru terenurile cu intrare dinspre sud, adică zona de zi a casei și grădina sunt situate în fața parcelei, unde se află cea mai mare perioadă a soarelui. „CST107” este o reședință cu o arhitectură decisiv modernă și expresivă. Forma dreptunghiulară are o diviziune clară într-o parte cu un etaj, în care există un garaj mare și o parte rezidențială. Pe lângă acoperișul plat, stilul modern al clădirii este accentuat prin finisajele suprafețelor, suprafețele mari ale ferestrelor, balustrade de sticlă și un profil de fațadă din lemn.

Casa propune compartimentarea și spațiul interior pentru o familie de patru/cinci persoane. Garajul poate găzdui două mașini,o motocicletă,biciclete și instrumente de grădină. Garajul este conectat la la zona de depozitare,un vestibul, care este suficient de mare încât, în afară de utilizarea de zi cu zi, poate fi folosit și ca depozit pentru haine de sezon. Zona de zi constă intr-un living, o sufragerie reprezentativă, o bucătărie spațioasă cu o insulă și un loc de servit masa zilnic, o cămară, o cameră de oaspeți, o baie și o scară interioară situată central.

Un element caracteristic al interiorului este sufrageria luminată de ferestre mari la care se vor adăuga rulouri din aluminiu cu comenzi electrice, ce protejează împotriva razelor solare excesive. Sufrageria este deschisă până la etajul 1 spre coridorul care duce la dormitorul matrimonial și zona de recreere a copiilor care este unul dintre avantajele acestui proiect,în care copiii au o parte separată joacă, tv/consolă sau o mică bibliotecă, astfel încât membrii mai mici ai familiei să nu deranjeze seniorii din camera de zi. Lângă anexa recreativă există o baie și două dormitoare mari pentru copii. În spatele lor se află un coridor către zona privată/matrimonială constând intr-un dormitor, un dressing spațios,baie și spălătorie – uscare. 

Toate camerele au fost concepute ca fiind confortabile și spațioase, adecvate caracterului rezidențial al clădirii.

Avantajele proiectului:

 • – proiect pentru un teren cu intrare din sud
 • – reședință modernă cu acoperiș plat
 • – compartimentarea camerelor, proiectate pentru o familie de 4-5 persoane
 • – interior modern luminat de ferestre mari cu un plan deschis al parterului
 • – la parter: intrare cu arcadă în casă și intrare în garaj / peste garaj dublu standard cu spațiu pentru motocicletă și biciclete / depozitare între casă și garaj / sufrageria pe două nivele / bucătărie mare cu insulă centrală, cămară și loc pentru mese zilnice / cameră pentru oaspeți – o cameră de studiu cu o baie aproape de ea / o scară modernă, centrală
 • – la etaj : zona de recreere / două dormitoare pentru copii mari și bine iluminate / zona privată a dormitorului matrimonial cu un dressing mare ,o baie / o spălătorie separată și o cameră de uscare
 • – opțional se poate adapta proiect de casă eficientă din punct de vedere energetic, bine izolată cu ventilație mecanică și recuperare standard.

 

Costuri optime de construcție – proiectele noastre sunt create în modelul BIM, care permite un control mai bun al costurilor de construcție, eficiența energetică a clădirii și chiar acustica clădirii.

 

Date tehnice

 • Tipul casei: Parter+Etaj+Garaj – stil modern
 • Tehnologie de execuție: cadre din beton armat și zidărie cărămidă;
 • Suprafața utilă: 225,20 mp din care 47 mp garajul ;
 • Suprafața totală construită: 295,00 mp din care 47 mp garajul;
 • Înălțimea camerelor parter și etaj – 2,80 m; 
 • Înălțimea casei: 7.60 ml (7,70 m cu fundație)
 • Tipul acoperișului: terasă inversată necirculabilă Bauder;
 • Suprafața acoperișului: 195 mp și pantă de acoperiș 3 grade;
 • Lățimea clădirii: 21,00 ml ;
 • Lungimea construcției: 16,25 ml ;
 • Lățimea minimă a parcelei: 28,00 ml
 • Lungimea minimă a parcelei: 25,00 ml;
 • Numărul de băi: 3
 • Numărul de camere: 6
 • Număr de utilizatori: 5-6;
 • Volum: 694 m³

PREȚ PROIECTARE

5825 €

PREȚ CONSTRUCȚIE LA ROȘU

87600 €

PREȚ CONSTRUCȚIE LA CHEIE

177650 €

Prețurile de construcție

Prețurile de proiectare și construcție indicate sunt fără Tva 19%;

Prețurile de construcție indicate,includ: logistica,manopere și materiale,în baza pachetelor La Roșu și La Cheie prezentate pe website și pot suferi modificări în funcție de echipamentele,tâmplăriile și finisajele alese dar și de locația șantierului.

Opționale pentru acest proiect

În completarea proiectului, vă propunem câteva opționale principale ce se pot comanda la încheierea contractului sau pe parcursul contractului,prin “dispoziție de șantier”. Prețurile indicate în fiecare categorie de materiale, sunt calculate în plus față de cele prezentate în pachetele de bază “La Roșu” și/sau “ La Cheie”.

Brand-uri consacrate, trainice, cu garanții reale și feedback pozitiv – prețuri la cerere*:

 

ADAPTARE ȘI MODIFICĂRI ÎN PROIECT

Doriți să construiți o casă conform acestui proiect, dar trebuie să faceți unele schimbări?
Profitați de studiile noastre de adaptare: evaluarea gratuită a modificărilor și adaptărilor – cea mai bună ofertă de preț pentru modificări și adaptări.
Suntem disponibili de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00
Faceți o programare sunând la numărul +40 751 548 888
Pentru a vă putea oferi un serviciu eficient, nu uitați să faceți o programare în avans și să confirmați întâlnirea noastră: office@cassata.ro

 

CONTACTATI-NE

Aveți proiectul casei și căutați un constructor care deține logistica necesară și echipă specializată?
Casa Ta poate fi antreprenorul de care aveți nevoie!
Vă rugăm trimiteți-ne proiectul iar în cel mult 3 zile vom reveni cu o simulare de preț reală.
Contactați-ne fără nicio obligație și programați o întâlnire de consultanță!

Poti alege fisiere multiple tinand tasta ctrl apasata

Am primit solicitarea dumneavoastră și urmează să vă contactăm cât mai curând posibil.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată!
____

Vă suntem alături în fiecare etapă a proiectului dvs.
* Proiectare și autorizare
* Execuție structură de rezistență
* Materiale și echipamente
* Finisaje și decorațiuni

CASA TA

PARTENERI SI FURNIZORI