Construirea unei case este o poveste, ce se remarcă prin atractivitate, soluții practice, suport profesional și comunitatea investitorilor casei. Casele proiectate sunt create cu accent pe economia construcțiilor, eficiența energetică, estetica, precum și utilizabilitatea în viața de zi cu zi.

Prin arhitectul partener, transferăm fiecare idee pe hârtie, creând o revistă de inspirație. În procesul de brainstorming creativ, alegem cele mai bune concepte care devin esența multor idei. Primim o viziune pe care o dăm caracterului alegând materiale. În etapele ulterioare, sunt create vizualizări fotorealiste, animații HD și culori de fațadă.

Datorită acestui fapt, vă este garantat că vă vom oferi în permanență idei proaspete, testate și funcționale

Pachet complet de servicii

Proiectare, obținerea documentației de autorizare a constructiei, și construcția imobilului într-un pachet unic. Oferim soluții de la decizia de cumpărare a terenului până la lucrările de construcție, finisare și achiziționarea de mobilier și echipamente. Aceasta este ideea pentru o viață confortabilă.

Design unic, viziune

Dezvoltatăm în permanență un design unic, care a câștigat recunoașterea clienților noștri. Folosim tehnologii noi, care vă permit să reduceți costurile construcției și exploatării casei. Ne provocăm pe noi înșine pentru a vă îmbunătăți și satisface permanent nevoile cele mai sofisticate.

Prețuri de construcție

Prețurile de construcție indicate pentru fiecare proiect, includ logistica, manopere și materiale, în baza pachetelor La Roșu și La Cheie prezentate pe website.