Proiecte de case cu 2 etaje

Daca esti dispus sa faci o investitie intr-o casa cu un etaj, afla ca este mai rentabil faci un pas mai departe si sa alegi una din solutiile de proiecte de case cu 2 etaje. Este pe principiul unde merge mia, merge si suta. Diferentele de investitie intre o casa cu un etaj si una cu doua etaje este valoarea de piata a casei si castigul la suprafata locuibila sunt demne de luat in calcul si vor compensa investita initiala.

Daca mergi pe solutiile de proiecte de case cu 2 etaje este obligatoriu un studiu geotehnic al terenului, o fundatie solida (poti lua in calcul si demisiol la casa cu 2 etaje, pentru ca daca-i bal, bal sa fie, demisolul fiind ideal ca spatiu pentru garaj, dar si ca spatiul locuibil) si ai neaparat nevoie de un proiect de arhitectura.

 

Este pacat ca mergand pe solutia de proiecte de case cu doua etaje sa nu profiti de inspiratia unui arhitect partener Casa Ta care sa-ti organizeze spatiu de locuit pe masura nevoilor si asteptarilor tale.In plus solutia de proiecte de casa cu 2 etaje este prima optiune atunci cand terenul pe care il ai la dispozite este mic si te oblica sa mergi pe verticala pentru a pastra si o bucatica de spatiu verde. O solutie pe proiect de casa cu 2 etaje este o alternativa si in cazul unui teren in panta. 

Oricare din aceste proiecte de case cu 2 etaje poate fi perfect pentru doua familii sau, pentru una numeroasa.  Poti compartimenta casa pe trei planuri, spatiul de zi, la parter si spatiul de relaxare, la etaje.

Vizitați pagina noastră de proiecte case cu parter + 2 etaje, unde aveți la dispoziție +50 de proiecte case cu parter+etaj1+etaj2, pe suprafețe cuprinse între 260 mp și 750 mp, cu arhitectură clasică, contemporană, modernă, mediteraneeană sau de lux, ce pot fi construite cu cărămidă , clt sau framing.