Proiecte case lux

Noi înțelegem semnificatia adevarată a designului.

Echipa noastră de profesioniști (externalizată) cu experiență, coordonează fiecare aspect al visului tău în materie de design, de la idee până la ultimul detaliu arhitectural și interior. Lucrăm cu cele mai bune materiale si cele mai elegante finisaje de lux – transformând spațiile de locuit în case șic, specializate în personalitățile, nevoile și stilul de viață ale clienților. Indiferent de stil, Casa Ta, completează proiectul tău atunci când te aștepți, în bugetul tău, fără a compromite vreodată calitatea. Acesta este angajamentul nostru față de tine.

Cum se naște povestea unei amenajări de calitate?

Începe cu consultanța pentru a vă înțelege nevoile, tema de proiectare prin randări 3d, poze realistice și montaj, în care vom așeza tot ceea ce este necesar: KNX – standardul mondial pentru controlul casei şi clădiri, corpuri de iluminat create special pentru fiecare zonă de interior sau exterior, amplasate inteligent pentru un maxim de efect și eficiență.

Continuăm apoi cu finisajele: efecte decorative, profile decorative, tapet,tencuieli decorative, plută decorativă sau beton decorativ, practic un complex de reflexe înăscute, necondiționate, urmate de perdele și draperii care prin stilul ales și farmecul lor pot da tonul întregului spațiu și chiar al ansamblului. Imediat urmează tapiseriile, adevarate simfonii cântate de pereții interiori și/sau exteriori, reluate armonios de mobilierul personalizat, în tema aleasă. Urmează elegant, alegerile pentru aparataj, pardoseli – prin plăci ceramice, parchet, plută, mochete / covoare sau finisaje cu microciment, epoxidic, ce vor continua povestea începuta de perdele și tapiserii iar decorarea se încheie cu accesorii delicate, atent și minuțios alese pentru a completa fără a încarca, o poveste plină de farmec și emoție.

Adăugați un nou aspect revigorant prin serviciile de finisaje speciale

Îți punem la dispoziție un pachet de servicii complete, pentru: finisaje de calitate superioară, echipamente, aparataje, ce vor fi puse în aplicare de echipe cu muncitori specializați/calificați și instruiți pe fiecare segment în parte, conform proiectului întocmit prin arhitecți și designeri atestați.

Aveți proiectul casei și căutați un constructor care deține logistica necesară și echipă specializată? Casa Ta poate fi antreprenorul de care aveți nevoie! Vă rugăm trimiteți-ne proiectul iar în cel mult 3 zile vom reveni cu o simulare de preț reală.

Contactați-ne fără nicio obligație și programați o întâlnire de consultanță!