Proiecte case cu parter

În vederea realizării unui proiect de casă cu parter, găsirea unei proporții ideale între spațiul ocupat de casă și cel lăsat liber pentru curtea din jurul casei, poate face loc unei case pe un singur plan. Pe de altă parte aceste proiecte de case fără etaj sunt soluțiile cele mai eficiente și cele mai bune din punct de vedere al traiului de zi cu zi și al costurilor în unele cazuri.

Avantajele proiectelor de case pe un singur nivel sunt evidente. Se construiesc mai rapid, chiar dacă vorbim despre o structură din beton armat și zidărie din cărămidă sau bca. De asemenea pot fi folosite materiale neconvenționale – de exemplu, casele eficiente energetic din lemn tratat şi ignifugat : se execută fundaţia pe şantier după care se transportă kitul de casă pe şantier şi se montează în timp-record, deoarece elementele prefabricate sunt gata de montaj, însoţite de documentaţie tehnică şi instrucţiuni de montaj complete pentru că structura de rezistență a casei este permite și nu implică forțe de tensiune foarte mari. O casă pe un singur nivel este mai sigură la un seism și este mai ușor de întreținut.

Vizitați pagina noastră de proiecte case pe un singur nivel,unde aveți la dispoziție +100 de proiecte case cu parter, pe suprafețe cuprinse între 130 mp și 750 mp, cu arhitectură clasică, contemporană, modernă, mediteraneeană sau de lux, ce pot fi construite cu cărămidă , clt sau framing.