Proiecte case cu mansarda

Proiectele caselor cu mansardă, poate fi solutia multora care doresc spațiu în plus, realizabil peste nivelul parter sau etaj, cu un buget relativ mai mic. Mansarda poate fi din stâlpișori, zidărie sumară, șarpantă și astereală sau sectiunea inferioara acoperisului care este formată din șarpantă și astereală folosită la maximum.Cu putina viziune aceasta poate deveni un spatiu confortabil de noapte sau de zi/hobby/recreere/bibliotecă, in orice anotimp.

Avantajele unui proiect de casă cu mansardă:

  1. Imobilul va suporta o izolare suplimentară, ce constituie un avantaj. Studiile demonstreaza faptul ca umiditatea si frigul din casă pătrund prin gurile de aer din acoperiș. Prin urmare, după edificarea fundației și ridicarea structurii unei case cu mansardă va trebui să sigilată fiecare luft și implicit îmbunătățrea condițiilor termice ale casei.
  2. Mai mult spatiu. Construind o mansardă peste nivelul parter, veți putea folosi spațiul pentru depozitare sau chiar pentru locuire pe timp de zi sau timp de noapte. Foarte multe proiecte de case cu mansardă sunt construite in ideea de a folosi spațiul superior pentru camere suplimentare pentru tineri/adolescenți sau zona de joacă pentru copii.
  3. Prin finalizarea unei case cu mansardă, veți avea un plus de valoare estetica a casei si o veți transforma într-o locuință modernă și cochetă ce poate fi locul ideal unde să petreceți zilele ploioase si friguroase, alături de întreaga familie.
  4. Casa cu mansardă poate fi mai ieftină de construit în detrimentul casei cu etaj. Mansarda poate fi considerată etaj printr-un pod înalt circulabil in acelasi timp.În cazul proiectelor de casă cu mansardă clasice,se pot economisi materialele de construcție, eviden, timpul de executare se va reduce.
  5. Impozite pot fi mai mici. Un avantaj consistent ale unui proiect de casă cu mansardă este suma mai mică plătită de beneficiari statului. Casa cu mansardă poate fi mai ieftin de întreținut.
  6. Casa parter cu mansardă, construită pe structură din beton armat și zidărie din cărămidă sau pe structură din lemn framing sau clt, poate fi eficientă energetic și mai rezistentă la seism, practic un plus de siguranță.

Pagina noastră de proiecte case cu parter și mansardă, unde aveți la dispoziție +150 de proiecte case cu parter, pe suprafețe cuprinse între 150 mp și 750 mp, cu arhitectură clasică, contemporană, modernă, mediteraneeană sau de lux, ce pot fi construite cu cărămidă , clt sau framing.