Celuloza Isocell

CELULOZĂ ISOCELL

NATURAL

Celuloză – un produs din natură. Ca principală componentă a plantelor și copacilor, funcția sa este de a stabiliza pereții celulelor. Celuloza este cel mai abundent compus organic. Fără celuloză nu există copaci. Fără copaci, fără hârtie.

Fără hârtie nu există izolare termică naturală.

Izocelul este izolație termică naturală din fibre de celuloză, care este produsă prin reciclarea cotidianelor curate, segregate. Atragerea sub formă de fibre de curs, amestecarea cu săruri minerale și măcinarea într-o moară face ca celuloza Isocell să fie rezistentă la putrezire și rezistentă la foc. Producția se realizează respectând criterii stricte de calitate în fabricile noastre proprii din Austria, Belgia, Franța și Suedia.

 

SOLUȚIONAT NATURAL – ORIENTAT 

Perete de izolare

Pentru o lungă perioadă de timp, izolația de celuloză a fost utilizată pentru izolarea pereților ramei de lemn. Pe lângă eficiența costurilor și cele mai bune valori de izolare fonică, capacitatea de adaptare la bazele neregulate este un avantaj al celulozei Isocell. Cu toate acestea, în cazul izolației interioare, aceasta are o conductivitate capilară ridicată, fie ca un sistem de izolare interioară pulverizat, Renocell sau în construcții de suport din lemn, care sunt acoperite cu materiale de lucru din panou.

Panta de acoperire cu izolație

În cazul prelungirii etajelor de acoperiș, izolarea se realizează în general din interior. La renovarea spațiilor locuite ale acoperișului, izolatorul poate fi introdus și din exterior prin pielea acoperișului.

Plafonul de izolare la ultimul etaj

Pentru spațiile de acoperiș neutilizate, soluția simplă prin suflare deschisă a Isocell este recomandată. Totuși, sistemul Woodyfix oferă și o soluție accesibilă fără punte termică. Acoperișurile și podelele cu fascicul de legătură sunt izolate atât prin suflare, cât și prin procesul de suflare deschis.

  NATURAL ACUM 2
 

NATURAL EFICIENT

Celuloza este aruncată, nu ambalată. Fără tracțiuni materiale, fără deșeuri. Unul și același produs pentru podea, perete și tavan și pentru orice grosime de izolare. Acest lucru nu numai că economisește timp și bani, dar asigură și un rezultat de calitate mai bun atunci când se izolează.

Livrarea se face cu camionul sau autoutilitara din dotare pe șantier și aduce tot ce are nevoie: utilaj de injectare și celuloză.

 EFICIENT NATURAL 1
 

PROTECȚIA NATURALĂ DE INCENDIU

O serie de teste de protecție împotriva incendiilor confirmă proprietățile pozitive în cazul arderii celulozei Isocell. Testele comparative arată: „Incombustibil” nu înseamnă de fapt „mai bun în caz de incendiu”! Suprastructurile clasificate de la REI30 la REI 90 oferă securitate în planificare.

INCENDIU NATURAL DE INCENDIU - PROTECȚIA 1 

VALORI NATURALE DE TOP

Celuloza ISOCELL este caracterizată de o conductivitate termică deosebit de scăzută

  • AT / UE: 0,038W / mK
  • DE: 0,039 W / mK
  • CH: 0,038 W / mK

Fiecare izolație este la fel de bună ca punctul cel mai slab. Prin urmare, celuloza Isocell umple, de asemenea, cele mai înguste goluri și creve. Rezultă astfel o rogojină de izolație fără punte, fără articulații. Compact, cu densitate mare în vrac și fără îmbinări, nu înseamnă curenți de aer în izolație.

Drept urmare, la măsurători comparative în condiții reale, izolarea celulozei are o performanță mult mai bună. Companiile de înaltă pregătire specializate în Isocell asigură calitatea înaltă a manoperei.

VALORI NATURALE DE TOP 1     

NATURAL CEL MAI BUN

Camerele sunt răcoroase vara, inclusiv zonele sub acoperis. Izolația de celuloză ISOCELL asigură performanțe maxime în ceea ce privește protecția termică, ca și în alte aspecte. Și asta cu o rezistență enormă, până acum fără oboseală materială.

Se consumă mult mai multă energie pentru răcirea clădirilor decât pentru încălzirea acestora. Schimbarea de fază indică timpul necesar pentru ca o undă de temperatură să ajungă în partea camerei din exteriorul unei componente de construcție. Cu cât este mai mare schimbarea de fază, cu atât este mai mare încălzirea interiorului clădirii.

Celuloza izocelică există de peste 25 de ani. Până în prezent, nu există dovezi că izolarea celulozei este modificată de îmbătrânire.

NATURAL CEL MAI BUN 1.    

IZOLAREA FOICA NATURALA

Sunetul devine zgomot când deranjează. Celuloza izocelică păstrează zgomotul în exterior (sau în interior).

Celuloza Isocell obține până la 7 dB pentru pereții împărțiți și până la 5 dB valori de izolare fonică mai bune pentru divizarea tavanelor decât cele găsite cu covorașe din fibre convenționale.

Doar datorită faptului că cavitățile sunt umplute fără goluri, trebuie asumat un nivel de izolare fonică mai bun decât în ​​cazul izolației mat-forme. De altfel, acest lucru a fost confirmat de TGM Viena cu un test comparativ. (Test nr. VA AB 11961)

IZOLAREA SONORULUI NATURAL MAI BUN.  

Pentru a obține oferta de preț, te rugăm să treci prin formularul de contact