10 motive pentru care ar trebui să începeți construcția în epoca epidemiei de coronavirus

10 motive pentru care ar trebui să cumpărați un proiect de casă și să începeți construcția în epoca epidemiei de coronavirus. Cunoașteți-le pe toate!

Restricțiile asupra vieții sociale și economice pe care le întâmpinăm în prezent din cauza unei pandemii ne-au determinat să abordăm în mod diferit multe probleme. Schimbările de stil de viață, nevoia de a rămâne acasă și lipsa de rutină ne fac să începem să ne uităm diferit la obiceiurile noastre și să ne revizuim planurile. S-ar părea că situația actuală nu este cea mai bună oportunitate de a cumpăra un proiect de casă și de a începe construcția. Totuși, aceasta este o impresie destul de iluzorie, deoarece, dacă avem în vedere construirea unei case pas cu pas astăzi, există mai multe avantaje și opțiuni decât minusuri și restricții.

Începi construcția în timpul unei epidemii?

#StaiAcasă – forțată, ne face să gândim mult. Dacă suntem rezidenți ai blocurilor și clădirilor de apartamente, trebuie să ne punem o mască pe față în coridor sau în garaj, iar necesitatea dezinfectării mâinilor după atingerea interfonului comun, multe mânere de ușă ale ușii de lângă care trecem înainte să ajungem în apartament, pot provoca amețeli și pot provoca temeri grave pentru sănătatea și siguranța mea și a familiei mele imediate. Ne amintim invidios vizitele cu prietenii care își au casa și grădina și nu au contact cu atâtea locuri atinse de colegii de locuit. Întrebările care îmi vin în minte: să trăiești într-un bloc, este cu adevărat o opțiune bună? Un balcon poate înlocui grădina? Trebuie să suport ușa vecinului meu care bate la ușa de lângă mine? Copiii vecinului de deasupra mea trebuie să arunce bile de metal pe podea, Când am doar un apel de conferință? De ce câinele vecinului mă mârâie la/în scară?

Aceste gânduri sau similare pot apărea în mintea rezidenților clădirilor multifamiliale, mai ales dacă petrec zile acasă. Nu este de mirare că unii încep să se gândească la propria lor casă. Dacă nuanța se intensifică, atunci astfel de gânduri nu ne dau pace, se umflă și ne determină să începem să căutăm și în contra și ne întrebăm dacă merită să schimbăm ceva acum?

Astăzi se vorbește foarte mult despre faptul că multe companii, în special furnizorii de servicii, pot avea probleme de supraviețuire. Acest lucru se aplică în special serviciilor de cosmetică, magazinelor, altele decât necesitățile de bază, hotelurilor și restaurantelor. Școlile, galeriile și străzile părăsite nu sunt optimiste, dar acest lucru este doar rezultatul faptului că am stat acasă pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Merită să scuturați starea de spirit nefericită și să analizați calm dacă merită să începeți construcția acum. Există câteva motive bune, cu adevărat solide pentru a face acest lucru.

MOTIV 1: TIMPUL CU FAMILIA

În timpul carantinei, ne petrecem cea mai mare parte a timpului acasă alături de cei dragi. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a citi cu atenție oferta de proiecte de case, tehnologii și pachete de construcție,oferite de Casa Ta. Poți discuta cu ușurință ideea de a construi o casă cu cei dragi, să aduni și să analizezi toate nevoile fiecărui membru al gospodăriei, să vizualizezi multe proiecte împreună, „să argumentezi” despre detalii pentru a alege cel mai bun design și în cele din urmă spune că toată lumea din familie este în favoarea de a avea această casă.

MOTIV 2: Conștientizarea nevoilor

În acest moment,ca niciodată, suntem conștienți de avantajele propriei noastre case asupra apartamentului. În caz contrar, percepem unele inconveniente asociate cu utilizarea în comun a scării și a garajului, precum și o apropiere când ne întoarcem acasă după o zi la serviciu și la școală, și altfel acum, când acordăm atenție lucrurilor care anterior erau indiferente. În primul rând, este vorba despre siguranță – în casa noastră nu suntem expuși la atâtea contacte cu străini și decidem asupra nivelului de igienă al fiecărei camere. În plus, propria casă este de obicei un interior confortabil, în care fiecare membru al familiei se simte liber și are confidențialitate garantată. O terasă și o grădină, unde ne putem relaxa pe vreme însorită, un spațiu care să ne îndeplinească pasiunile – toate acestea nu pot fi supraestimate în realitatea actuală.

Dar propria casă nu este doar un spațiu de relaxare, ci și mai multe oportunități de amenajare a unui loc de muncă. În prezent, într-o epocă pandemică, mulți oameni lucrează de la distanță, dar nu toată lumea are condiții potrivite pentru a face acest lucru. Există filme amuzante în rețea în care conferința oficială este întreruptă de o situație amuzantă cu copii, cineva care trece pe fundal într-un neglijen sau cu animale. Între timp, pentru a lucra eficient, ar trebui să te desparți de problemele casnice și de multe distrageri. Popularizarea muncii la distanță va fi cu siguranță unul dintre efectele de durată ale epidemiei, iar biroul de acasă va fi permanent în multe companii, deoarece vor observa că poate fi la fel de eficient ca munca staționară și nu necesită investiții costisitoare precum închirierea unui birou, crearea poziții etc. Prin urmare, dacă credeți

Consultați oferta de proiecte de case cu o cameră suplimentară la parter , pe care o puteți aranja cu ușurință pentru o sală de studiu.

MOTIVUL 3: PROMOȚII ATRACTIVE

În ciuda încetinirii economiei, multe companii nu renunță și se luptă să supraviețuiască pe piață, adaptându-și oferta la condiții dificile. Prețurile mai mici, rabaturile și freebies-urile încurajează clienții nu numai să nu renunțe la planurile lor, inclusiv la cele privind construcția de case, dar să ia decizii și să înceapă construcția chiar acum. Verificați promoția curentă Casa Ta La Cheie sau cereți o ofertă atractivă pentru construcția casei tale https://cassata.ro/contact/  , puteți economisi până la 5000 euro* și multe altele!

MOTIVUL 4: COMPETITIVITATE MAI MARE ÎNTRE ECHIPELE DE PERFORMANȚĂ

Când unii investitori își țin respirația și așteaptă, ce se va întâmpla în continuare, contractorii pierd contracte, ceea ce se traduce prin costuri mai scăzute ale forței de muncă și o mai bună disponibilitate de echipe bune, dovedite. Profesioniștii care lucrează în străinătate s-au întors și vor rămâne în țară câteva luni, până când piețele externe vor debloca și vor începe investiții noi. O parte din investiția internă finanțată de antreprenori a fost suspendată, iar echipele de construcții vor căuta noi comenzi, astfel că veți găsi profesioniști de încredere mai devreme și mai repede.

MOTIVUL 5: MATERIALE DE CONSTRUCTIE „A CHEAPER”

Mulți producători autohtoni, din cauza unei pandemii, au încetat să își exporte produsele către beneficiari străini. Aceasta înseamnă o ofertă mai mare de materiale și reduceri atractive.

Dacă v-ați interesat deja de prețurile materialelor de construcție, verificați-le acum și veți găsi cu siguranță oferte promoționale cu reduceri, deoarece acesta este cel mai bun mod de a face producătorii și angrosiștii pentru a menține cifra de afaceri într-o perioadă dificilă.

MOTIVUL 6: PREȚ ridicat pentru apartamente și cerere ridicată pe piața secundară

Se pare că spectrul crizei afectează prețurile pe piața secundară a locuințelor. Verificați dacă decideți să vă mutați dintr-un apartament din bloc în propria casă acum, nu veți câștiga suficient încât veți putea finanța o parte semnificativă a investiției din vânzarea apartamentului. Warren Buffett, un om înțelept din Omaha, al treilea cel mai bogat om din lume, vinde când alții cumpără, și cumpără când alții scapă! Gândește-te și vei ajunge la concluzia că poate merită să folosești o piață de taur rezidențial.

MOTIV 7: CONCIERE CASA TA

În timpul pandemiei, vă oferim asistență gratuită prin specialist dedicat,care, pentru siguranța și comoditatea dvs., vă va sta la dispoziție online, de luni până vineri, între orele 8:00 și 18:00. Te va ajuta să alegi designul casei perfect pentru tine, adaptat nevoilor și posibilităților tale. Va analiza condițiile de construcție sau planul local de zonare și văva întomi o ofertă de preț etapizată. Toate acestea, astfel încât să puteți fi sigur că oferta și designul casei pe care îl alegeți va fi potrivit pentru terenul dvs. Încă nu aveți un teren? Nici o problema! Introduceți-vă cerințele privind locația, dimensiunea, și vă vom oferi oferte atractive pentru cumpărarea de proprietăți imobiliare. Vom face toate acestea gratuit.

MOTIVUL 8: SERVICIU COMPRENSIV DUPĂ VÂNZĂRI

În epoca epidemiilor, am introdus sprijin complet pentru investiția dvs. după ce ați semnat un contract de proiectare și construcție de casă la cheie,vom face față schimbărilor funcționale și tehnologice, dacă aveți nevoie de ele, vom adapta proiectul la condițiile dvs. locale, vă vom ajuta să completați toate documentele necesare pentru a obține o autorizație de construire. Toate acestea pentru siguranța și comoditatea dvs., o vom face de la distanță, astfel încât după achiziționarea proiectului, puteți trece imediat la etapele următoare ale realizării visului dvs. de propria casă.

MOTIVUL 9: VERSIUNE DE PROIECT ELECTRONIC (DWG)

Susținem tehnologii moderne de ani buni și ne concentrăm și mai mult asupra cooperării la distanță în timpul unei pandemii. Prin urmare, puteți cumpăra acum versiunea electronică a proiectului (prețul standard este de 20 euro / metru patrat). Fișierul DWG va permite cooperarea la distanță cu un arhitect care va introduce rapid și cu exactitate modificările necesare proiectului. Avertizare! Prețul promoțional pentru formatul DWG este valabil numai la comanda unui proiect de casă ce va fi construit ulterior cu Casa Ta.

MOTIVUL 10: CELE MAI FRUMOASE PROIECTE GRATUITE DE CASĂ DE PE PIAȚĂ!

Datorită pandemiei, am decis să vă oferim GRATUIT proiectele noastre de arhivă. Plătești doar pentru pachetul de construție la roșu sau la cheie

Comandați un proiect gratuit la https://cassata.ro/contact/

Dacă aveți în vedere să vă construiți propria casă, situația actuală doar la prima vedere este optimistă. Analiza și calculul calm arată că ora actuală este, totuși, o oportunitate de a economisi timp în timpul construcției și de a profita de oportunități mai mari. Când alții se opresc și cedează fricilor nespecificate, gândiți-vă cu atenție și verificați condițiile reale. Este posibil ca în acest moment, lipsa de libertate și confidențialitate și un sentiment de securitate acasă să vă deranjeze mai mult ca oricând. Cu siguranță, în ultimele săptămâni, balconul, de la care se poate auzi copilul plângând al vecinilor, nu mai este suficient pentru contactul cu natura și visezi la o terasă înconjurată de o grădină. Gândește-te dacă acesta este momentul în care îți vei schimba viața în bine, construind o casă.